Fundament Weekly 11: Svampeproduktion & Sonisk Kaos! Dyk ind i Ugens Højdepunkter på Huset Fundament!

Fundament Weekly 11
 
📣 Velkommen til ugens opdatering! Vi er glade for at dele de seneste begivenheder og kommende aktiviteter på Huset Fundament, Pitstop og Kiosk54. Lad os dykke ned i ugens højdepunkter!
 
I sidste uge afviklede vi en vellykket workshop, hvor deltagerne fik mulighed for at dykke ned i kunsten at dyrke gourmet-svampe hjemme. Arrangementet fandt sted torsdag den 7. marts og bød på en praktisk tilgang til læring.
Gennem en kombination af teori og praktiske øvelser fik deltagerne indblik i svampens livscyklus samt effektive dyrkningsmetoder, der kan anvendes med begrænsede ressourcer derhjemme. Alle deltagere fik også mulighed for at inokulere deres egne dyrkningskits og lære vigtige plejeprincipper for et succesfuldt udbytte.
Det var en inspirerende og informativ aften, hvor vi delte ikke kun viden, men også hyggelige stunder med kaffe, te og snacks. Vi håber, at deltagerne føler sig godt rustet til at påbegynde deres egen svampeproduktion derhjemme i den kommende periode.
 
Sidste uge væltede vi ind i en verden af sonisk kaos! Krypt vol. 2 frigav den rå energi af aggressiv, skitten undergrundsmusik, og vi fik lov til at opleve det bedste inden for hardcore, punk og dødsmetal.
Det var en aften, hvor vi var klar til at blive blæst omkuld af intens musik, kolde øl og en masse headbanging på Pitstop den 8. marts.
Hvis du var der, håber vi, at du nød det lige så meget som os! Og hvis du ikke fik muligheden for at deltage, så hold øjnene åbne for næste gang – vi ses! 🤘
 
Vi ønsker at takke vores fantastiske følgere og medlemmer for den vedvarende støtte og engagement i vores fællesskab. Uden jer ville vi ikke være, hvor vi er i dag!
 
📩 Feedback & Spørgsmål:
Har du feedback eller spørgsmål? Vi vil meget gerne høre fra dig! Udfyld vores feedback-formular her. Du kan også kontakte os direkte på kontakt@husetfundament.dk.

Få lige en holdning

Engagerede Unge og Europæisk Politik: Bag Kulisserne af ‘Få lige en holdning’ i Syddanmark “Få lige en holdning“: Unge skaber politisk engagement i Syddanmark med støtte fra Tuborgfonden At udtrykke sin

Read More »

week 12

Uge 12 Highlights: 🌟 Dyk Ind I Fremtiden Med IMPACT! Grønne Events, Lokalstøtte Og Fællesskabsinitiativer!” 🌟 Uge 12 Highlights: 🌟 Hej alle sammen! Det er tid til vores ugentlige nyhedsbrev,

Read More »

week 11

Fundament Weekly 11: Svampeproduktion & Sonisk Kaos! Dyk ind i Ugens Højdepunkter på Huset Fundament! Fundament Weekly 11 📣 Velkommen til ugens opdatering! Vi er glade for at dele de seneste

Read More »

Products

Get Started

About

Downloads